Oy Rimito Transport Ab

Oy Rimito Transport Ab on Olli Ketolan vuonna 2011 perustama erikoiskuljetusyritys. Aloitimme operatiivisen toiminnan tammikuussa 2012 yhdellä Suomi -Ruotsi-reittiä ajaneella ajoneuvoyhdistelmällä. Vuonna 2014 yrityksemme laajentui yrityskauppojen myötä, ja seuraavana vuonna aloitimme tekemään myös säiliökuljetuksia. Yrityksemme liiketoiminta on alusta alkaen perustunut kansainväliseen liikenteeseen.

Kuljetuksemme ovat ensisijaisesti haastavia ja vaativia, sillä yrityksemme erikoisosaaminen painottuu näille sektoreille. Oy Rimito Transport Ab on historiansa aikana kuljettanut mm. kemianteollisuuden tuotteita Itämeren, Pohjanmeren, Atlantin valtameren sekä Jäämeren rannikoille. Tällä hetkellä kalustomme liikkuu pääasiassa Suomen ja Ruotsin välisessä liikenteessä. Meille kertyy ajokilometrejä vuodessa yhteensä noin 300 000.

Kaikessa toiminnassamme otamme ympäristöystävällisyyden huomioon. Kalustomme on Euro 6 -päästöstandardin mukaista sekä uutta ja vähäpäästöistä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset ammattitaitoista erikoiskuljetuspalvelua.


Oy Rimito Transport Ab on saanut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.